Qué és l’AMPA

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) neix de la voluntat de col.laboració dels pares i mares dels alumnes amb la tasca educativa que porta a terme el personal docent del centre, oferint el seu recolzament i ajuda per tal que els nostres fills i filles gaudeixin d’una escola de qualitat en tots els àmbits.

Si alguna cosa cal ressaltar de l’Escola Infantil Bressol és la possibilitat  que ens donen de participar de manera directa en l’educació dels nostres fills en les diverses activitats que es duen a terme. Així, hi ha aspectes importats com són eixides programades, festa de la Tardor, festa de Nadal, etc., que encara que semblen lúdics, no deixen de ser importants i han de guardar una estreta relació i coordinació per tal d’aconseguir uns objectius satisfactoris.

Tradicionalment, l’AMPA, el Consell Escolar, el Taller de mares i pares, i tots els pares i mares en general,  han vingut col·laborant en diferents tasques, cadascú en la mesura de les seues possibilitats,  perquè aquestes activitats es pogueren dur a terme satisfactòriament. Així ha estat, i així esperem continuar en aquest curs que ara encetem. Ja sabem  que tots anem sempre corrent i capficats en les nostres tasques quotidianes, però, si realment creus en la importància de l’educació del teu fill o filla, ací tens un ventall de possibilitats per a participar. L’any passat, des de L’AMPA es van dur a terme activitats com les següents:

– Preparació de la festa de la tardor
– Preparació de la festa de Nadal i del regal de Reis
– Confecció de les disfresses de Carnestoltes
– Preparació de la festa de la primavera
– Preparació de la festa de final de curs per als majors
– Contribució econòmica a excursions i activitats
– Manteniment d’un blog electrònic informatiu.
– Llistat de correus per a comunicacions entre els pares i mares.
– Participació en la Trobada d’Escoles en Valencià.

És per això que és tan important l’ajuda de tothom. Podeu participar assistint a les reunions o col.laborant de forma puntual, qualsevol ajuda serà benvinguda.