Col·labora

La participació en la l’associació és absolutament voluntària i flexible: cadascú ho fa en la mesura de les seves possibilitats. Ens reunim els DIVENDRES A LES 15:30 hores, però no cal vindre cada divendres: es pot col·laborar de moltes formes.

L’AMPA pot comptar amb un grup de WhatsApp per a que la comunicació siga més eficient. Si vols participar, escriu un mail a ampabressol@gmail.com indicant que vols pertànyer al grup  i deixa el teu mòbil. També pots preguntar qui porta el grup en eixe moment per i donar-li el mòbil a eixa persona per a què t’introduïsca en el grup.

L’AMPA també disposa d’un taulell de suro a la part esquerra del corridor d’entrada a on es pengen noticies, avisos i informació general. Si tens alguna proposta o informació que vols compartir amb els altres pares pots penjar-la en eixe tauler. És molt important la teua col·laboració!

Per altra banda, fem activitats per al finançament de l’associació. A més a més de l’aportació voluntària de 40 € anuals per xiquet que us demanem, tractem de fer altres coses. Procurem crear activitats en relació amb les necessitats educatives i que hi contribuïsquen al desenvolupament dels nostres fills. Fins ara s’han creat tres contes musicals de poemes, cançons i endevinalles que estan a la venda a preus assequibles.

També mantenim un compromís estable amb l’organització de les Trobades d’Escoles en Valencià amb la venda de samarretes per al seu finançament i la realització d’un taller.

A banda de la contribució econòmica, que és fonamental, us recordem i us animem participar en el taller de pares i mares que té lloc cada dilluns de 15.30 a 17.00 en la mateixa escola, i des d’on realitzem totes les activitats que hem esmentat. Els nostres fills ho agrairan.

Dades per a l’aportació voluntaria de 40 € Número de compte: 0049 5455 32 2695111111 BANCO SANTANDER Us preguem, a més, que poseu en el concepte de l’ingrés: “Quota AMPA-BRESSOL 15/16 dels pares de …”